Spøgelseshistorier, sagn og fortællinger

Velkommen til Spøgelseshistorier.dk

Her på siden vil du kunne læse om spøgelseshistorier, sagn og fortællinger. Der findes et hav af spøgelseshistorier, sagn og fortællinger fra ind og udland. Nogle historier er mere kendte end andre, nogle er mere fantastiske end andre, men alle er de interessante at dykke ned i.

Siden er tænkt som en samling af historier rundt om i verden, herunder Danmark. Jeg har altid elsket spøgelseshistorier, og har både læst historier og fortællinger, samt læst mange historier rundt om på internettet. Da jeg oprettede siden her, udsprang det lidt af det sidste. Jeg har tidligere læst historier på nogle hjemmesider, hvor der var både fortællinger og reportager fra hjemsøgte steder og områder. Da jeg for noget tid siden ville prøve at finde dem igen, så var de forsvundet som dug for solen. Muligvis eksisterer de stadigvæk, men er blevet “usynlige” for søgemaskinerne. Det fandt jeg lidt trist, for nogle af dem indeholdt mange historier, som desværre ikke længere kan findes frem. Så tanken til denne blog kom, da jeg ledte efter en af disse sider. Jeg fandt mange andre, og tænkte: hvor blev dem jeg læste dog af?

Så det du vil kunne læse her på siden er både fortællinger fra forskellige områder, men også fortællinger jeg har hørt / læst og forsøget at genfortælle. Der vil være historier som kommer til at fylde mere end andre, da der er flere ting som kan være interessante at se på.